Mooie resultaten op de stappenexamens

Op 29 juni haalden alle kandidaten hun stappenexamen. En op de slotavond van 6 juli zijn alle diploma’s uitgereikt. Het is een resultaat waar 3-Torens trots op is!

Wat vooral opviel was dat we dit seizoen veel stap 2 examens hadden. En ook een viertal stap 3 examens. Dat belooft wat voor de toekomst! Want de jeugdgroep wordt steeds sterker! Stap 1 examens waren er ook. Van Rens en van Alicia. Hartstikke goed gedaan van allebei. En Alicia pakte ook nog even een Opstapje 2 mee. Daar had ze alle vragen goed! Een goed resultaat van de schaaklessen van meester Rinus die les geeft op CBS De Wiekslag. En misschien komt Alicia volgend seizoen echt kennis maken op de club, als zij geen andere leuke dingen heeft op maandag natuurlijk.

Iedereen die stap 2 heeft gehaald kan als het werkboekje helemaal vol is naar stap 3. En daar zullen ze worden ontvangen door Bert en Arno (of was het nu Bert en Ernie?). Zij leren je de meer verfijnde combinaties en eindspel patronen van stap 3. En we hopen natuurlijk dat jullie allemaal stap 3 gaan halen want dan kun je ook een kansje wagen bij de volwassenen op vrijdagavond. Maar pas op, want deze volwassenen zijn niet voor de poes en zij weten toch vaak een klein voordeel om te zetten in winst.

Natuurlijk kunnen jullie dat ook. En daarom is het goed om verder te gaan met stap 4 en stap 5. Dat is een tip voor Kasper, Hidde, Siddharth en Thymo die alle vier hun stap 3 diploma hebben gehaald.

En wie waren dan al die stap 2 kandidaten die met een diploma de zomervakantie in gingen? Ja, dat waren natuurlijk Aron, Daan D, Dylan, Jeroen, Leonard, Renzo, Robert, Niels, Joeri en Geerke! Allemaal gefeliciteerd.

En hier kun je nog meer lezen over de stappenexamens en de foto’s bekijken!

 

 

Reacties zijn gesloten.