Stappenexamens


WP_20150706_047


Voordat het seizoen wordt afgesloten kun je oefenen voor het stappenexamen en als dat goed lukt ook een stappenexamen halen. Op maandag 29 juni was het zover en alle jeugd die meedeed met het stappenexamen is geslaagd! Vorig jaar waren er veel stap 1 examens en ook een aantal stap 2. Dit seizoen was er een record aantal deelnemers voor stap 2 en een viertal voor stap 3. In stap 1 waren twee kandidaten. Gelukkig is het voor iedereen goed gegaan. 3-Torens is heel trots op alle mooie resultaten die jullie hebben gehaald!Ook voor de scholen waar schaakles wordt gegeven is het mogelijk om mee te doen en zo mochten we Alicia de Vos van CBS De Wiekslag welkom heten om te mee te doen met oefenen en met het Opstapje 2 en het stap 1 examen zelf. En ze heeft het prachtig gedaan!Een aantal jeugdleden die halverwege het jaar zijn begonnen in hun stap kunnen volgend seizoen meedoen met een stappenexamen.Alle dipoma’s werden uitgereikt op de feestelijke slotavond op 6 juli 2015. Veel succes allemaal volgend jaar in de volgende stap!

Opstapje 2 Resultaat
Alicia de Vos 10
Stap 1 Resultaat
Alicia de Vos 8,5
Rens Verleer 9
Stap 2 Resultaat
Aron Stolk 8
Daan Dogger 6,5
Dylan Achuthan 7,5
Jeroen Verkade 8
Leonard van Sluijs 7
Renzo Bootsma 6
Robert May 7,5
Niels Zwanenburg 6,5
Joeri de Hoogh 7,5
Geerke van ’t Verlaat 8
Stap 3 Resultaat
Siddharth Dixit 8
Kasper Botma 6
Thymo Heyman 6
Hidde van ’t Verlaat 7
[rev_slider Stappenexamens2015]

 


Vrijdag 4 juli 2014 was het zo ver. De groepen die met stap 1 en stap 2 aan het werk zijn deden stappenexamen. Er was één keer geoefend op een oefenexamen en dat was heel fijn want dan weet wat er bedoeld wordt met de vragen en hoe je het best kunt zoeken naar de goede antwoorden.
De groepen 3 en hoger deden dit jaar geen stappenexamen. In deze groepen is dit seizoen vooral geoefend op het opbouwen en goed spelen van schaakpartijen. Volgend seizoen zullen er weer wel stappenexamens zijn in de hogere groepen. Dus er werd in het lokaal van stap 3 en hoger tegen elkaar geschaakt en iedereen die alle vragen van zijn stappenexamen af had ging in dit lokaal ook een partijtje spelen.De resultaten waren heel mooi! Dit is iedereen die een diploma heeft gehaald:

Stap 1 Resultaat
Aron Stolk 9
Axel van der Klugt 7
Daan Dogger 7
Daan Stolk 6,5
Dylan Achuthan 6,5
Jeroen Verkade 6
Leonard van Sluijs 7
Pepijn van Egmond 8
Renzo Bootsma 7
Robert May 9
Tycho Weenink 7,5
Stap 2 Resultaat
Jessica Hoogeveen 6,5
Kasper Botma 9
Twan Kasperaitis 6,5
[rev_slider Stappenexamens2014]

Reacties zijn gesloten.