Lid zijn van 3-Torens

Lid zijn van 3-Torens
3-Torens is dè schaakvereniging voor iedereen uit  Bergschenhoek, Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs. Volwassenen èn jeugd komen graag naar 3-Torens. In alle interne en externe competities worden spannende partijen gespeeld en er wordt flink geknokt voor de punten.

Volwassenen
Als je speelt bij 3-Torens kun je schaken tegen iemand van je eigen speelsterkte. Want partijen moeten leuk en spannend zijn! 3-Torens is een actieve vereniging met een afwisselend programma van activiteiten. Zo wordt er meegespeeld in toernooien, zoals het bekende Corus toernooi en spelen we met 2 teams mee in de bondswedstrijden van de Rotterdamse Schaakbond tegen andere schaakverenigingen.Clubkampioen wordt je door de interne competitie te winnen. Er is maar één clubkampioen, maar er zijn meerdere periodekampioenen! En als je geen kampioen wordt? Dan speel je in het Keizersysteem elke week spannende partijen tegen een tegenstander van je eigen niveau. Want de manier van indelen die bij een Keizercompetitie hoort is bij uitstek geschikt om met beginnende, gevorderde èn sterke spelers competitie te spelen met voor iedereen leuke en spannende partijen. Dus juist ook als je wilt beginnen met schaken!

Jeugd
3-Torens heeft een actieve jeugdafdeling waar jeugd vanaf 6 jaar al kan leren schaken. Er is een gevarieerd programma met veel les èn veel verschillende competities. Want door het spel veel te spelen leer je nog het meest. Ieder jaar worden er officiële examens gehouden waarin een stappendiploma behaald kan worden. En door het jaar heen staan verschillende totaal andere activiteiten op het programma, zoals snelschaak, gongschaak en doorgeefschaken (met familie). Veel jeugdspelers van 3-Torens hebben al een officiële KNSB jeugdrating, die je krijgt als je meespeelt in grote jeugdtoernooien. 3-Torens zelf organiseert De Ron de Jong Groene Hart Cup. Daarin speel je in teamverband tegen andere schaakverenigingen uit de groene hart regio en ieder jaar doen steeds meer kinderen en clubs mee aan dit spannende toernooi.

Lid worden
Als het je leuk lijkt om (weer) te gaan schaken kun je gewoon een aantal keren komen kijken. Je mag dan eventueel meteen met alle activiteiten meedoen. Zo weet je al snel of schaken bij 3-Torens ook iets is voor jou. Pas na zo’n keer of drie kijken vragen we of je lid wilt worden.

Contributie
De contributie wordt per seizoen betaald via bankoverschrijving naar Postbank IBAN rekening NL59INGB0001598876 tnv Schaakvereniging 3-Torens. Een seizoen loopt van 1 augustus tot en met 31 juli. Beëindigen van het lidmaatschap kan per einde van het seizoen door een email te sturen aan post@3-torens.nl

Euro 145,- voor volwassen leden (als je 18 of ouder wordt gedurende het seizoen)
Euro 85,- voor jeugdleden
Als je al hoofdlid bent voor de KNSB bij een andere vereniging:
Euro 100,- voor volwassen leden en Euro 50,- voor jeugdleden
Het 1e lid betaalt de volledige contributie, 25% korting voor de overige leden uit hetzelfde gezin.

Tijden
Jeugd op maandagavond en dinsdagavond van 18:45 tot 19:45
Volwassenen op dinsdagavond vanaf 20:00 uur

Locatie
Gebouw Wijnstokgemeente
Rodenrijseweg 295
2651 BS Berkel en Rodenrijs

Meer informatie bij:
J. Spoelstra:  06-50749249; voorzitter


 

 

Reacties zijn gesloten.