Speel je het liefste thuis of toch liever thuis?

In ronde 4 van de interne competitie werden 4 partijen gespeeld. En alle 4 waren ze bijzonder. Voor het eerst in de geschiedenis van 3-Torens werd er door iedereen geschaakt volgens de KNSB regels voor het schaken voor slechtzienden. Niet vanwege de beslagen brillenglazen, maar omdat we nu onze partijen op twee borden spelen. Dan kun je verder van elkaar af zitten tijdens de partij. En dat ging verrassend goed. Met jas en trui en mondkapje gewapend trok Arie ten strijde tegen Giovanni en streden Hans en Martin tot ver in het laatste uur van dinsdag 20 oktober.

Het werd een memorabele dag. Niet alleen werd op het honk van 3-Torens geschaakt, maar ook op nog 4 andere locaties. Erik nam het op tegen Arjen en ook Joeke en Jan S traden tegen elkaar in het strijdperk. Op 4 locaties? Jazeker, want zij speelden alle 4 thuis via chess.com! Gewoon twee partijen met volledige speeltijd. Die tellen dus gewoon mee in de interne competitie om het kampioenschap van 3-Torens. Enige nadeeltje is dat thuis gespeelde partijen niet voor de KNSB rating tellen. Maar je kunt tenminste wel een echte partij schaak spelen.

Dus wat doe je liever? Thuis spelen op de club of thuis schaken terwijl de familie  “Goede tijden, slechte tijden” kijkt?

Gio gaat nog een partijverslag toevoegen. Dus de echte spannende verhalen komen later nog. Vergeet niet het nog te lezen!
_________________________________________________________________________________________________________

 

Reacties zijn gesloten.