Zomer Schaakavonden bij 3-Torens

Zomer Schaakavonden bij 3-Torens – De Heraut (herautonline.nl)

Dit artikel is 6 juli 2022 in De Heraut verschenen:

Berkel en Rodenrijs – Geboeid door het schaakspel? Maar niet altijd iemand om een partijtje schaak mee te spelen? Kom dan deze zomer vrijblijvend naar één van de gratis Zomer Schaakavonden in Lansingerland.

Deze zomer organiseert schaakvereniging 3-Torens een serie van vijf Zomer Schaakavonden voor iedereen die zin heeft om een keer aan te schuiven voor een partijtje schaak. De eerste twee avonden vinden plaats op de dinsdagavonden 12 juli en 26 juli, vanaf 20.00 uur in de serre van café ‘t Centrum in de Kerkstraat te Berkel en Rodenrijs. Ook in augustus zal 3-Torens drie schaakavonden organiseren, data en locatie daarvoor volgen nog via www.3-torens.nl.
Tijdens de schaakavonden speelt iedereen drie partijen met 25 minuten denktijd per persoon per partij. Voor minder fanatieke of beginnende schakers bieden enkele leden van 3-Torens aan om een instructiepartij te spelen, waarbij je nuttige tips over de opening, tactiek en strategie ontvangt. Ideaal voor de huis-, tuin- en keukenschaker die zich verder in het boeiende schaakspel wil verdiepen.
Wilt u zich meten met spelers van 3-Torens? Iedereen die zeven partijen of meer speelt wordt opgenomen in het klassement. Dat gebeurt volgens een systeem waarbij je voornamelijk tegen spelers van gelijke sterkte gepaard wordt, en waarbij het niet uitmaakt als je enkele avonden mist. Het is immers vakantie – en het bestuur van 3-Torens hoopt ook op een vakantiesfeer tijdens deze Zomer Schaakavonden.
Schuif aan en stuur vooraf even een e-mail naar: post@3-torens.nl. Dan zorgt de schaakvereniging van Lansingerland voor voldoende borden en schaakklokken.
Wie meer informatie wenst, kan eveneens een mail sturen naar: post@3-torens.nl.

Reacties zijn gesloten.