Prima prestatie van 3-Torens V2

Onze teams doen het prima in de viertallen competitie van de RSB. Deze keer is het 3-Torens V2 dat een mooie overwinning wist te behalen op Pascal V2. Met Arie op bord 1, Jan B op bord 2, Stijn op bord 3 en Jan S op bord 4 hadden we een prima team paraat staan. EnĀ  natuurlijk lekker dat je thuis speelt want dan spreekt de wedstrijdleider voordat het gevecht begint een bemoedigend woord tot alle spelers met als doel om de lat hoog te leggen voor onze eigen gladiatoren en tegelijkertijd de tegenstanders te laten weten dat er voor hun weinig te halen zal zijn.

Dat leek aardig te lukken, maar toch was het na het eerste uur nog helemaal geen gelopen race. In het schaken is het kwestie van doorgaan en geconcentreerd blijven. Degene die dat het beste kan wint meestal de partij. Daar heb je ook een beetje spelritme voor nodig. En dat kun je opdoen in de interne wedstrijden.

Voor team 2 zit dit allemaal wel goed. Zij werden ook beloond met een mooie 3-1 overwinning, met winstpartijen op de eerste 3 borden. Gefeliciteerd mannen!

Jullie hebben zelf de lat ook heel hoog gelegd. En wel voor jullie tegenstanders in de poule. Want een fraaie eerste plaats is jullie deel. En die mogen jullie de rest van de competitie natuurlijk niet meer uit handen geven!

Alles is te volgen via de RSB site r-s-b.nl en dan ga je naar de competities en daarna naar de viertallen. Of je klikt op deze link:http://r-s-b.nl/rsb-competitie-2/

 

Reacties zijn gesloten.