Kom schaken op het Terras in Lansingerland

Deze zomer organiseert schaakvereniging 3-Torens zes zomerschaakavonden, verdeeld over de drie dorpskernen van onze gemeente. Op 6 juli ben je vanaf 19.30 uur van harte welkom op het terras van B&B Het Polderhuis in Bergschenhoek voor de eerste zomerschaakavond.

Schaken is populair. Dat zie je aan de verschillende online platformen die onverminderd veel nieuwe gebruikers krijgen. Maar er gaat natuurlijk niets boven het echte spel, achter het bord, met houten stukken en een stukje gezelligheid. En spanning voor de fanatiekelingen. Daarom nodige we iedereen die een keer wil komen schaken bij 3-Torens van harte uit om deel te nemen aan één van onze zomerschaakavonden.

Op donderdagen 6, 13 en 20 juli; en 3, 10 en 17 augustus organiseert schaakvereniging 3-Torens de jaarlijkse zomerschaakavonden. Dit keer bezoekt 3-Torens elk van de drie dorpskernen twee keer, en we hopen natuurlijk lekker op het terras te kunnen schaken. De avonden op 6 en 13 juli vinden plaats op het terras van Bed & Breakfast Het Polderhuis in Bergschenhoek. De avonden starten om 19.30 uur.

Tijdens de zomerschaakavonden speelt iedereen twee partijen met 30 minuten per persoon per partij op de klok. De wedstrijdleider kiest een format waarbij spelers van gelijke sterkte zoveel mogelijk tegen elkaar spelen, en waarbij je niet alle avonden hoeft mee te doen om voor de prijzen in aanmerking te komen.

Ook is het mogelijk om een instructiepartij te spelen tegen 3-Torens-spelers. Dus ook voor de huis-tuin-en-keuken schaker is dit een mooie gelegenheid om je verder te verdiepen in het boeiende schaakspel.

Zomerschaakavonden bij 3-Torens
6 en 13 juli: B&B Het Polderhuis (Bergweg Noord 1, Bergschenhoek)
3 en 10 augustus: Café ’t Centrum (Kerkstraat 24, Berkel en Rodenrijs)
20 juli en 17 augustus: Vidaa Lago (Rottedijk 11, Bleiswijk)
Tijd: 19.30-22.00 uur
Format: 2 partijen per avond met 30 minuten denktijd per persoon per partij
Meer weten? Www.3-torens.nl
Meedoen of vragen? Stuur een mail aan post@3-torens.nl

Reacties zijn gesloten.