Doe ook mee met de beginnerstraining voor volwassenen!

Doe ook mee met de beginnerstraining voor volwassenen!

Sinds de lockdown staat schaken weer volop in de belangstelling mede te danken aan de successen van de serie The Queen’s Gambit, de Magnus Carlsen Chess Tour en velerlei andere online activiteiten. Na het succes van eerdere schaaktrainingen voor volwassenen, en het inschrijven van 7 nieuwe leden afgelopen seizoen organiseert schaakvereniging 3-Torens vanaf donderdag 28 januari een online beginnersschaaktraining (0-750 ELO) voor volwassenen over 10 avonden.

Het is niet noodzakelijk om alle avonden te volgen omdat de onderwerpen heel goed los van elkaar gevolgd kunnen worden. Daarnaast zullen de lessen ook worden opgenomen zodat deze op een later moment teruggekeken kunnen worden.

De trainingen worden verzorgd op donderdagavonden met Microsoft teams, hiervoor is geen installatie nodig. Gedurende deze avonden zullen we allerlei onderwerpen langsgaan waarna je op het einde een prachtige schaakpartij kunt neerzetten. Er wordt uiteraard met de absolute basis begonnen, dus ook voor de echte beginner is er een instapmoment.
Na de training biedt 3-Torens de gelegenheid om nog partijen te spelen tegen anderen die de training volgen.

De kosten bedragen 35 euro, hierbij zitten boekjes inbegrepen en toegang tot het online trainingsmateriaal, verder zullen de trainers er zijn voor al de schaak gerelateerde vragen.

Na deze training is het mogelijk om lid te worden van 3-Torens. Daarbij zal de trainingsbijdrage van het lidmaatschap worden afgetrokken.

Neem voor meer informatie of om in te schrijven contact op met 06-33033017 of stuur een email aan post@3-torens.nl

Datums (donderdag 20:00-22:00):
28 januari
4 februari
11 februari
18 februari
25 februari
4 maart
11 maart
18 maart
25 maart
1 april

Reacties zijn gesloten.