3-Torens V2 wint uitwedstrijd tegen Onesimus

Op donderdagavond 2 februari was 3-torens V2 te gast bij Onésimus in Rotterdam. We zijn met z’n vieren, Hans Kunnen, Arie Harteveld, Aad van Dop en Fré van der Deen met de Metro naar Centraal gegaan en vandaar het laatste stukje lopen. Ideaal!
Wij hebben hier een leuke avond gehad met een goede sfeer en leuke tegenstanders. Er waren best veel mensen aanwezig die allemaal partijen aan het spelen waren, ik schat zo maar twintig borden. Het is een oud gebouw, vergelijkbaar met ons clubgebouw, maar hier wel met bar en bardame.
Wij speelden interessante partijen en uiteindelijk hebben we met winst kunnen afsluiten (2,5-1,5). Aad had een geduchte tegenstander waar hij zijn meerdere in moest erkennen. Vermoedelijk was het een Engelssprekende Rus die wellicht een neefje van Kasparov was of zoiets. Altijd lastig!
Hans heeft stabiel als altijd zijn partij gewonnen en Arie kwam een remise overeen. Waarschijnlijk had Fre het op bord vier het gemakkelijkst. Leuk detail is dat zijn tegenstander door de tijd heen was, terwijl Fré nog een uur op de klok had staan. Overigens stond de tegenstander toen al verloren.
Na afloop hebben we bij Onésimus nog een gezellig biertje gedronken en waren we voor de laatste metro weer in Berkel. Een geslaagde avond.

Reacties zijn gesloten.