3-Torens competitie is gestart!

De interne competitie bij de volwassenen is gestart en is goed op gang gekomen. Na zo’n lange tijd dat we niet konden spelen is het wel weer even wennen. Maar de smaak hebben we al goed te pakken. En, we verwelkomen 4 nieuwe leden.

Stijn kennen we nog van het jeugdschaak in Rehoboth. Hij heeft het virus opnieuw te pakken en is ook gestart als begeleider van onze mooie jeugdafdeling.

Piet heeft het schaken opgepakt via chess.com en daar kwam hij ook schakers van 3-Torens tegen. Er gaat natuurlijk niets boven schaken achter een echt bord met houten stukken. Veel leuker om je tegenstander echt te zien en er praatje mee te maken! Welkom Piet!

Emanuel kwam kijken toen Arjen het seizoen opende met een simultaan. En dat is goed bevallen. Emanuel heeft al heel wat internationale schaakervaring en wil de spelers van 3-Torens allemaal een lesje leren. Maar die gaan hun huid duur verkopen!

Rohan kende de vereniging al. Hij komt uit een familie waarin veel geschaakt wordt. Zijn nichtjes spelen bij de jeugd. En in de simultaan was meteen duidelijk dat we met Rohan goed rekening moeten houden. Op chess.com heeft hij zijn spel flink verbeterd en nu wil hij sterker worden door bij 3-Torens toe te slaan.

Het gaat nu echt los!

 

Reacties zijn gesloten.