Rapid Bakker krijgt frisse start in 2023

Het bevalt goed in Café Het Centrum in Berkel en Rodenrijs. Vorig jaar zijn we hier in de zomer een aantal keren gaan spelen. En na de zomer zijn we er verder gegaan met de Rapid Bakker. Eerst twee maal op een dinsdagavond en toen twee maal op donderdagavond. Iedereen die een keer zin heeft om een avondje mee te schaken is welkom. je hoeft daarvoor geen lid te zijn van 3-Torens. De eindstand over de tweede helft van 2022 van de Rapid Bakker vind je hier.

Ook in het nieuwe jaar gaan we rapid schaken in Het Centrum. Iedere tweede donderdag van de maand vind je ons in Café ’t Centrum in de Kerkstraat in Berkel en Rodenrijs. We verzamelen om 20.00 uur, de partijen starten om 20.30 uur.

Iedere deelnemer speelt naar keuze 1, 2 of 3 rondes, met 25 minuten denktijd pppp. We proberen zoveel mogelijk spelers van gelijke sterkte tegen elkaar te laten spelen. De avond is gratis en staat open voor iedereen in Lansingerland die gezellig wil komen schaken. 3-Torens spelers spelen ook graag een instructiepartij tegen je. Zo kun je als ouder/verzorger van kinderen die het schaken vaak zo razendsnel op weten te pakken en sterker worden, wellicht de kinderen een beetje bijhouden. Kom daarvoor gerust langs en/of stuur even een e-mail naar post@3-torens.nl.

Op 9 februari waren vier mensen komen kijken en zij speelden direct een potje mee. Hans de Boe was al eens eerder geweest en dat was goed bevallen. Terry Duivesteijn en Cees Vonk kwamen voor de eerste keer kijken en ze hadden er allebei echt zin in. En Dylan Achuthan kwam langs. Hartikke leuk! Dylan heeft zijn eerste schaakzetten bij 3-Torens gezet en was een paar jaar terug nog Kampioen van Nederlnd bij de jeugd in zijn leeftijdscategorie. Henk mocht meteen een potje tegen hem gaan spelen! Misschien zien we Dylan binnenkort op onze vereniging om een simultaan te geven :-).

De stand na de eerste speelavond vind je hier.

 

Reacties zijn gesloten.