Mooie resultaten op de Stappenexamens

We hebben echt een fantastische jeugdgroep bij 3-Torens! Begin dit seizoen nog  bescheiden in aantal en schaakniveau. Maar nu toch al weer meer dan 16 spelers en zij zijn steeds sterker gaan spelen. Je kunt het zien op de borden!

Sterker worden lukt als je lekker veel gezellige potjes schaak tegen elkaar speelt èn als er “getraind” wordt! Dat wil zeggen: meedoen in de lessen en oefenen in de stappenboeken. En ook, sinds kort, lekker veel leren leren door te gamen op Chessity!

Zo hadden 6 spelers hun stappenboekje uit. Dat betekent dat je een stappenexamen kunt doen. Eerst had iedereen nog een keer geoefend met een oefenexamen en dan nu het echte werk :-). En dat ging heel goed! Alle 6 geslaagd! En ook ruim geslaagd :-). Dat kun je hieronder zien.

 

Naam Opstapje 1 Opstapje 2 Stap 1
 Floris  9
 Luuk  9-
 Florian  8+
 Mihai  9  6
 Lucas  8,5
 Renzo  7,5

En veel spelers zijn al erg ver in hun stappenboekje. Dat betekent: volgend seizoen komen er zeker weer nieuwe stappenexamens!!

Dat betekent ook dat jullie het gerust allemaal een keertje kunnen proberen om mee te spelen in een schaaktoernooi volgend seizoen. En dan krijg je vast de smaak te pakken en wil je vaker meedoen! Het eerste toernooi staat al gepland! Dat wordt bij Messemaker in Gouda op zaterdag 1 september. Zet het alvast in je agenda!

Reacties zijn gesloten.