Doe dinsdagavond mee met het 3-Torens “One Night in Bangkok” toernooi op chess.com

Beste allemaal,

Het gaat heel goed met de toernooien op chess.com van onze 3-Torens groep. Er zijn al meer dan 30 spelers die hebben meegespeeld! Het mooie is dat we nu in twee groepen kunnen gaan spelen. Eén groep voor de snelle ervaren spelers die open staat voor iedereen.  En er komt een tweede groep voor de spelers die nog niet zo lang schaken of die graag met wat meer bedenktijd spelen. Voor de tweede groep zal een maximum rating gelden van 1400 om mee te kunnen doen.

Dinsdagavond 20:00 inloggen svp. Om 20:15 starten de toernooien.
Groep 1: Arena met 10+1. 10 minuten mpppp + 1 sec bijtelling per zet: https://www.chess.com/live#r=175592
Groep 2: Arena met 20 minuten per persoon per partij en een max rapid rating van 1400: https://www.chess.com/live#r=175594

=====

Als je ook mee witl doen dan kan dat. De groep 3-Torens op chess.com is er voor iedereen in Lansingerland die schaken leuk vindt. Om mee te doen heb je nodig:

  • een gratis account op chess.com | dit kun je aanmaken op chess.com
  • deelname aan de groep 3-Torens op chess.com | stuur hiervoor een email naar post@3-torens.nl met je accountnaam. Dan krijg je op chess.com in je berichten een uitnodiging voor de groep 3-Torens. Meteen nadat je die accepteert ben je bij de 3-Torens groep op chess.com
  •  deelname aan het toernooi | Ga naar de toernooi pagina en klik op meedoen. Je komt op de toernooipagina door te klikken op de link van het toernooi zoals je die hierboven vindt. Je krijgt de link ook toegestuurd in een email en je kunt de link vinden in de groep 3-Torens op chess.com.

Veel plezier en veel succes!

Jan S, Giovanni en Martin

 

 

Reacties zijn gesloten.