Buiten is het herfst, tijd om binnen gezellig te schaken!

We zijn al weer goed op dreef. Op de zesde speelavond waren 4 borden bezet. Vorige week was er nog een training geweest voor volwassenen en zijn er ook een aantal partijen gespeeld. Deze week zien we Mieke en Lea in actie achter het bord. Welkom dames! Het was goed te zien dat aan elkaar gewaagd zijn en ze hebben een mooie partij neergezet.

Sjofar kennen we nog van de zomercompetitie en vanavond kwam hij in actie tegen Rohan en dat was een pittige partij die door Rohan gewonnen werd. Hiermee klimt Rohan in de ranglijst naar de 11e plek en passeert hij Joeke in de stand.

Egbert is goed op dreef en vanavond trad hij aan tegen Arjen. Het is duidelijk dat Egbert dit seizoen helemaal gaat voor het kampioenschap. Hij heeft nog niet één keer verloren en met 4 punten uit 6 gespeelde partijen heeft hij de koppositie gepakt. Pas op! Hij is niet van plan om deze weer af te staan!

De mooiste partij was tussen Piet en Aad. Een echt gevecht dat tot op het laatste toe werd uitgevochten. En met een fraai resultaat voor Piet die helemaal verdiend zijn eerste punt pakt. Gefeliciteerd!

Binnenkort wordt bekend wat de indeling wordt in RSB 4-tallen competetie voor seizoen 2021-2022. 3-Torens heeft 4 teams aangemeld. Houdt de site in de gaten! Nu staat nog de indeling van vorig seizoen op de RSB site. Maar binnenkort komt het nieuwe programma beschikbaar en kun je het zien via de 3-Torens site onder Volwassenen / 3-Torens 4T1, 4T2 en 4T3.

Reacties zijn gesloten.