Raul is onze 3-Torens jeugdkampioen! – Jeugdseizoen is gestart!

Het nieuwe jeugdseizoen is gestart en het oude seizoen is 7 september afgesloten. Het was een leuke en gezellige avond met aan het einde van de avond de prijsuitreiking!

En de 3-Torens Jeugdkampioen van 2021 is Raul!

Ondanks dat we een lange tijd niet konden schaken zijn er wel veel rondes geweest in de jeugdcompetitie. Dat kon omdat we in de zomer zijn blijven schaken! Zo hebben we toch een mooie competitie kunnen spelen. Natuurlijk zijn er ook prijzen voor de 2e plaats en de 3e plaats. De verschillen waren klein en het bleef tot op het laatst spannend! Op de tweede plaats is Wouter geƫindigd en op de derde plek Dani. Echt hartstikke goed gedaan.

Wouter kreeg de tweede prijs

Dani met de 3e prijs

En er was een beker voor het beste meisje. Er spelen heel wat meisjes bij 3-Torens en het is heel goed als je het beste meisje wordt en zelfs op de zesde plaats eindigt. Gefeliciteerd Liesbeth!

Liesbeth met de beker voor het beste meisje

Op de avond zelf was het weer vanouds gezellig. We hebben allemaal verschillende dingen gedaan. Je kon simultaan spelen tegen Robert. Gongschaak doen met Bart. Snelschaken met Angela en doorgeefschaak met Martin.

 

 

 

 

 

 

Het was een mooie avond met een mooi slot.

Hieronder kun je nog bekijken wat de eindstand is geworden. In de stand zie ook veel bezoekers (B) staan. Zij zijn in de zomer allemaal een keer komen kijken en konden ook meteen meespelen in de competitie!

 

Reacties zijn gesloten.