Spannende ontknoping van de terras-schaak-competitie van 3-Torens

Ruim 30 deelnemers aan de 3-Torens terras-schaak-competitie in de drie dorpskernen van Lansingerland hebben de online schaak apps verlaten. Zij hebben ontdekt dat het spel live, achter een echt bord met houten stukken, veel leuker is. Komen kijken, meedoen of vrijblijvend een instructiepartij komen spelen kan nog op donderdagavond 17 augustus in Bleiswijk.

Op donderdagavond 10 augustus was Café ’t Centrum in Berkel en Rodenrijs gastheer voor de vijfde van een serie van zes zomer-schaakavonden. Het slechte weer van de afgelopen weken keerde ten goede, en de terras-schaak-competitie kon inderdaad weer op het terras plaats vinden. Met volop aanloop van geïnteresseerden.

Wat opvalt is dat alle jeugdspelers van 3-Torens die meespelen in de vakantie het goed doen. Regelmatig weten zij volwassen clubspelers te verslaan. Uitschieters daarbij zijn Dylan Achuthan, oud Nederlands jeugdkampioen die op twee avonden al zijn partijen won; en vooral Luuk Wierenga die meedingt naar de kampioenstitel deze zomer.

Door het grote deelnemersveld is het ook voor de huis-tuin-en-keuken schaker interessant om mee te doen. Op alle niveaus worden leuke partijen gespeeld. Wil je komen kijken de laatste ronde? Meedoen? Of een instructiepartij spelen tegen één van onze clubspelers? Dat kan op 17 augustus vanaf 19.30 uur. Gastheer is dan Vidaa Lago, Rottedijk 11 in Bleiswijk

In september gaat schaakseizoen 2023-2024 van start. Ook dit seizoen zal 3-Torens regelmatig gezellige kroegschaakavonden houden. Ook gaat de schaakclub van Lansingerland een training organiseren. Kom gerust langs als je geïnteresseerd bent of stuur een e-mail naar post@3-torens.nl.

3-Torens zomerschaakavond
Wat: laatste ronde in de 3-torens terras-schaak-competitie
Wanneer: 17 augustus, 19.30-22.30 uur
Waar: Vidaa Lago, Rottedijk 11, Bleiswijk
Format: twee partijen met 30 minuten per persoon per partij op de klok
Meedoen: kom langs en/of stuur even een e-mail naar post@3-torens.nl

Reacties zijn gesloten.