Kom naar de 3-Torens Terrasschaak avonden

De leukste en meest gezellige schaakcompetitie van Zuid-Holland en omstreken gaat binnenkort van start. Op donderdag 11 juli vanaf 19.30 uur start de 3-Torens Terras Schaakcompetitie in Café ’t Centrum in Berkel en Rodenrijs.

Deze zomer gaat schaakvereniging 3-Torens zes donderdagavonden schaken, verspreid over de drie dorpskernen van Lansingerland. 3-Torens zorgt voor een format waarbij je niet alle avonden aanwezig hoeft te zijn. Gewoon een paar keer langskomen voor een paar partijen kan ook.

Voor alle niveaus
Het toernooi staat open voor iedereen die een gezellig, spannend en/of boeiend potje wil schaken. Van de gevorderde clubschaker, tot de beginnende spelers; en van mensen die doorgaans alleen online spelen tot de betere jeugdspelers.
De spelers spelen twee partijen per avond, met 25 minuten denktijd per persoon per partij. Voorafgaand, tussendoor en na de tijd is in sfeervolle locaties in Lansingerland volop gelegenheid voor een drankje. Ook staan de 3-Torens leden klaar voor uitleg over het clubschaken en het spelen van oefenpartijtjes.

Van app naar houten stukken
De schakers spelen in een zogenaamde Keizercompetitie. Daarin zullen zoveel mogelijk spelers van gelijke sterkte tegen elkaar spelen. Ook hoef je niet alle avonden aanwezig te zijn voor een mooie klassering. Deelname is gratis en staat open voor iedereen uit Lansingerland en omstreken.
Dus, doorgaans actief met online partijen? Priegelend in anonieme apps op je smartphone? Kom langs en ervaar hoe veel mooier het schaakspel is achter een echt bord tegen spelers waar je na afloop een drankje mee kunt drinken.

3-Torens Terras Schaakcompetitie

Wat: Gezellig schaaktoernooi, in de drie dorpskernen van Lansingerland
Data/Locaties:
– 11 en 18 juli: Café ’t Centrum, Kerkstraat 24, Berkel en Rodenrijs
– 25 juli en 1 augustus: Vidaa Lago, Rottedijk 11, Bleiswijk
– 8 en 15 augustus: Polderhuis, Bergweg Noord 1, Bergschenhoek
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Aanmelden: Kom langs of stuur vooraf even een e-mail naar post@3-torens.nl

Meer weten? Klik hier => Competitiereglement

Reacties zijn gesloten.