3-Torens met 3 teams in De Groene Hart Jeugd Cup

6 Oktober is het nieuwe seizoen van De Groene Hart Jeugd Cup van start gegaan. Traditiegetrouw in de Boekenberg in Spijkenisse en 3-Torens was erbij met 3 teams.

In 3-Torens 1 spelen Luuk, Raul, Atharva, Dani en Ishwar. Een prachtig team dat meteen zijn visitekaartje neerlag met een serie schitterende overwinningen. De eerste en de tweede ronde poule 2B werden m et 4-0 gewonnen en in de derde ronde opnieuw een duidelijke overwinning met 3-1. Met maar liefst 12 bordpunten en met 6 matchpunten werden zijn de overduidelijke groepswinnaar en promoveerden ze naar poule 1. Het wordt spannend in volgende keer. Ga zo door mannen en ga voor handhaving in poule 1!

Ons tweede team bestaat uit Mihai, Rico, Liesbeth, Muchen en Caroline. Ook een mooi team vol met aanstormend jong talent. Mihai kom deze keer niet meespelen en zo moest on tweede de kopman missen. We hebben je gemist Mihai! Poule 3A was een stevige poule en deze eerste avond van het seizoen wist ons team 2,5 bordpunt en 2 matchpunten te vergaren. Daarmee kwamen ze op de vierde plaats en moesten zij JSC Kralingen 1 voor laten gaan. Want zij hadden weliswaar 0 wedstrijdpunten, maar in De Groene Hart gaat het om de bordpunten en daarvan had JSC Kralingen 1 er 4. Volgende keer betermet Mihai erbij in poule 4 zal dat zeker een mooie avond worden.

Voor 3-Torens 3 in poule 5B was het een superspannende avond. Met Friso, Jan-Filip, Ferre en Floris gingen zij de strijd aan. Arnav was helaas ziek. Hij zal volgende keer er zeker ook bij willen zijn. Ons 3e haalde 5 bordpunten en 2 wedstrijdpunten. Iedereen leverde zijn bijdrage aan de 5 bordpunten en dat is meestal voldoende voor handhaving. Maar nu was er Spijkenisse 4 dat precies evenveel bordpunten wist te halen. En het aantal wedstrijdpunten was ook gelijk. Dan gaat het om het onderling resultaat en dat was 1-3 voor 3-Torens 3. Handhaving dus. Mooi gedaan!

Na een trage start door de files kon iedereen toch weer voldaan naar huis gaan . Het wordt zeker weer een mooi seizoen in dit mooiste jeugdtoernooi van Nederland!

Reacties zijn gesloten.