De Groene Hart Jeugdcup – speelweek 6

In de 6e speelweek van de Groene Hart Jeugdcup hadden we 4 teams actief bij 4 verschillende gastverenigingen. Het was dus wel even opletten naar welke locatie je moest gaan. Sommige spelers zijn ingevallen in andere teams dan waarin ze waren begonnen en dan kun je je makkelijk vergissen als je zoekt waar je naartoe. Maar gelukkig is het allemaal goed gegaan.

De 6e ronde was de laatste ronde voor de slotavond. Op de slotavond op 22 april is 3-Torens gastvereniging en komen alle teams bij elkaar in het Laurens College in Hillegersberg. Lekker dichtbij! Het zou mooi zijn als alle spelers er dan zijn want dan worden de prijzen van dit seizoen uitgereikt!

Hieronder een kort iets over elk team met foto’s.

3-Torens Groene Hart Team 1

Raul, Luuk, Artiman en Ishwar gaven acte de presence. En dat deden ze prima.

Een mooie reeks overwinningen zorgden voor een eerste plek in de poule en dus promotie! Nu proberen om dit nog een keer te doen op de slotavond!

3-Torens Groene Hart Team 2 

Met Mihai, Julian, Zulfiqar en Friso!

3-Torens Groene Hart Team 3 

Dit team ging naar Spijkenisse. Helaas waren ze niet compleet. Ece had zich wegens ziekte afgemeld en Jaap zou invallen, maar hij was ook ziek. Dus trokken de zusjes Malik samen ten strijde met Aiyah, Anaya en Nooraniyah.

3-Torens Groene Hart Team 4 

Een mooi team met Liesbeth, Lucas, Rico en Caroline

Reacties zijn gesloten.