3-Torens Zomervakantie

Beste allemaal,

de zomervakantie komt er aan. Lekker buiten zijn en genieten van zon, zee en strand. Of lekker wandelen in het bos of in de bergen. Het is bijna zo ver.

De laatste avond van het volwassenschaak is op 14 juni. In de zomer zullen een aantal dinsdagavonden georganiseerd worden met rapid schaak voor volwassenen in cafe ’t Centrum in Berkel en Rodenrijs.

De laatste avond van het jeugdschaak is op 28 juni.

Let op: er is nog een RSB Grand Prix toernooi op zaterdagmiddag 2 juli. Hierover is een email verstuurd naar alle jeugdleden en je kunt ook alle informatie vinden en je inschrijven via deze link: GP4 – Ideko jeugdschaaktoernooi – Rotterdamse Schaakbond (r-s-b.nl)

Op 30 augustus begint het nieuwe seizoen.

Met de prijsuitreiking over het afgelopen jeugdseizoen en leuke schaakspelletjes voor alle jeugdleden. We hopen jullie allemaal weer terug te zien! Maar ga je andere leuke dingen doen, laat het dan weten via post@3-torens.nl. Dan kunnen we andere kinderen van de wachtlijst uitnodigen om kennis te komen maken.

Ook voor de volwassenen begint het nieuwe seizoen op 30 augustus met de jaarvergadering, de prijsuitreiking en een gezellige afsluiting met korte partijtjes voor iedereen.

Allemaal een fijne vakantie!

 

 

 

Reacties zijn gesloten.