3-Torens start met 4 teams in De Groene Hart Jeugd Cup

Onze jeugd draait als een zonnetje. Er zijn veel nieuwe jeugdspelers bij het 3-Torens jeugdschaak gekomen en veel jeugd spelers hebben de weg naar de vereniging weer gevonden. Met 40 jeugdleden zitten we nu echt vol en er is al weer een wachtlijst met 6 kinderen die ook willen komen schaken.

Schaken is ook gewoon hartstikke leuk!

En we spelen niet alleen op de club. Dit seizoen gaan maar liefst 4 teams knokken op de borden in De Groene Hart jeugd Cup. Gelukkig kan deze mooie competitie een nieuw seizoen beleven. Nadat Rinus vd Linde van 3-Torens na heel wat jaren het stokje in de organisatie wilde over dragen is het opgepakt door Messemaker en Spijkenisse. Twee grote sterke verenigingen, dus de toekomst zien we zonnig tegemoet!

Vrijdag 8 oktober was de eerste speelweek en voor de opening van de competitie waren alle teams naar Spijkenisse gekomen. Er zijn nu 7 poules. Elke poule met 4 teams van minimaal 4 spelers. Dus met meer dan 100 spelers was het gezellig druk in de Boekenberg.

En onze spelers hebben genoten! Na zo veel tijd weer een echt toernooi!

Alle poule uitslagen van speelavond 1 staan op www.groenehartjeugdcup.nl. Klik rechtsboven op de link.

3-Torens 1 heeft een prima avond beleefd. Zij waren ingedeeld in poule 3B en zijn meteen 1e geworden met 7 bordpunten. Hartstikke goed gedaan!

Promotie voor Luuk, Ishwar, Dani en Raul!

Volgende speelweek wordt het de tweede klasse!

3-Torens 2 was ingedeeld in poule 3A. Pittig voor de mannen. Er zijn twee bordpunten gescoord. Dat betekent dat het tweede team volgende keer in de 4e klasse uitkomt. We zijn benieuwd!

Friso, Artiman, Julian en Mihai in actie

Jaap, Artiman, Julian en Mihai in ronde 1.

Je kunt wisselen in opstelling en in bordvolgorde. Dat kan elke ronde op een speelavond anders zijn. Zo konden alle 5 spelers van 3-Torens 2 meedoen!

3-Torens 3 is een meisjes team. Het was hun debuut in De Groene Hart Cup in poue 4B. En er werden 3 punten behaald. Een lekker begin met spannende partijen!

Aliyah, Anaya, Nooraniyah en Ece knokken op de borden in 3-Torens 3

En ons 4e team is 3-Torens 4. Zij speelden ook in de 4e klasse in poule 4A. Met 4 bordpunten van start. Een mooi resultaat om op te bouwen.

Liesbeth, Rico, Caroline en Linnea  aan het begin van hun partijen. Lucas speelde ook in 3-Torens 4 en staat nog niet op de foto.

Hem zie je volgende speelweek in actie op deze site!

Reacties zijn gesloten.