Yes or No

Het 3T bestuur had zich terdege voorbereid op het nieuwe seizoen. Tijdens de jaarvergadering waren de leden onder de indruk van al het beleid dat hen werd voorgeschoteld.

In de externe RSB competitie zullen drie teams onderling concurreren wie als eerste mag degraderen. Teamleider van het winnende team wordt daarna vrijgesteld van een bestuursfunctie. Gegeven de opstellingen van de teams zal dit nog een spannende strijd worden.

Verder wordt komend seizoen met Fisher tempo gespeeld, voor zover er voldoende geschikte klokken beschikbaar zijn. Dit geldt voor zowel externe als interne wedstrijden. Het speeltempo is 100 minuten voor de hele partij, met 5 seconden extra per zet. Met deze ingreep hoopt men het aantal hartaanvallen in gierende tijdnood terug te dringen.

Financieel gaat het de vereniging waarschijnlijk voor de wind. Na de kassencontrole (zie foto) is onze vriend Arjan echter acuut onwel geworden zodat we dit in een volgend bericht nader zullen onderbouwen. De contributie is gelijk gebleven zodat we ook dit seizoen voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.

Gezien het vertrek van Niek, Baak, Baumi en Sjonnie zijn er weer plaatsen vrij voor bardienst. Liefhebbers kunnen hun belangstelling, aangevuld met CV en een VOG, kenbaar maken bij de nieuwe secretaris van het bestuur, te weten Arjen.

Reacties gesloten.