Barman Zenun nieuwe lijstaanvoerder

In de vierde ronde van de interne competie liet Zenun zien van alle markten thuis te zijn. Hij wist de bardienst te combineren met een vlotte overwinning op Giovanni. Giovanni leidt overigens nog wel steeds de 1e periode (hier wordt gekeken naar ratingwinst, niet naar behaalde punten). In de strijd om de eerste periodetitel krijgt Giovanni met name concurrentie van Zenun, Hans en Egbert.

Egbert deed ook goede zaken door een mooie partij te winnen tegen Rinus, die de laatste weken wat zoekende naar zijn vorm lijkt. Egbert is juist bezig aan een goede seizoenstart, zowel intern als extern. Door zijn overwinning klimt hij op naar de 3e plaats in de Keizercompetitie. Ook Arjen deed goede zaken in de subtop, door van Martin te winnen. Het was zijn eerste overwinning van het seizoen (ook pas zijn eerste partij in de interne competitie overigens), maar wel een hele mooie, waarbij (schijn)offers en veel penningen aan te pas kwamen.

Jan leek lang goed tegenspel te kunnen geven aan Henk, maar hij zag iets over het hoofd in het eindspel, waardoor Henk met de volle winst ervandoor ging. Hans Pietersen weerde zich kranig tegen Patrick, maar Patrick is in vorm de laatste weken, en dat liet hij weer zien. Afgelopen maandag nog de matchwinner voor het tweede, en nu won hij in 19 zetten van Hans P.

Patrick was niet de enige met 2 uit 2 binnen 2 dagen. Tony Tang evenaarde die prestatie. Hij versloeg Hans Kunnen, die overigens ook met een mooie overwinning had bijgedragen aan de teamoverwinning van het 2e de dag ervoor. Dat waren de partijen van deze week, omdat een paar spelers kozen voor een rustdag na de verre uitwedstrijd op maandag tegen SOF/DZP en omdat het eerste viertal een thuiswedstrijd speelde.

Volgende week de 5e ronde van de interne competitie en we gaan een poging doen om voor het eerst in de geschiedenis van 3-Torens door te gaan naar de 2e ronde van de RSB Beker!

Reacties gesloten.