Kom naar 3-Torens op dinsdagavond 21 april en woensdagavond 22 april op chess.com!

Foto: Shirly Niv Marton op Unsplash

Beste allemaal,

Een nieuwe week, een nieuw toernooi! Kom dinsdagavond naar het on-line schaaktoernooi van groep 1 op chess.com! En woensdagavond speelt groep 2.  Laat svp aan ons weten wat je er van vindt via een mailtje aan post@3-torens.nl.

We verzamelen om 20:00 uur. De partijen zullen starten om 20:15.

Groep 1 speelt op dinsdagavond in het “3-Torens Finally Tuesday Event”.
10 min + 1 sec per persoon per partij. Arena indeling. Alle ratings. Iedereen kan meedoen.

Groep 2 speelt op woensdagavond in het “3-Torens Woensdagavond Toernooi”
20 min per persoon per partij. Arena indeling. Let op! Partijen kunnen direct weer beginnen zodra er een tegenstander ook weer wil spelen. Je hoeft niet te wachten! Rapid rating tot max 1400.

De linkjes zullen worden gedeeld in de email en in de 3-Torens groep op Chess.com.

Veel plezier allemaal!

Jan S, Gio en Martin

=====

Als je ook mee witl doen dan kan dat. De groep 3-Torens op chess.com is er voor iedereen in Lansingerland die schaken leuk vindt. Om mee te doen heb je nodig:

  1. een gratis account op chess.com | dit kun je aanmaken op chess.com
  2. deelname aan de groep 3-Torens op chess.com | stuur hiervoor een email naar post@3-torens.nl met je accountnaam. Dan krijg je op chess.com in je berichten een uitnodiging voor de groep 3-Torens. Meteen nadat je die accepteert ben je bij de 3-Torens groep op chess.com
  3. deelname aan het toernooi | Ga naar de toernooi pagina en klik op meedoen. Je komt op de toernooipagina door te klikken op de link van het toernooi die wordt gedeeld in de notities van de 3-Torens op Chess.com en je krijgt de link ook toegestuurd in een email.

Reacties gesloten.