3-Torens Chess.com toernooien op dinsdag en woensdagavond

Beste allemaal,

Onze 3-Torens Chess.com club telt nu bijna 40 leden! We spelen leuke en spannende toernooien op dinsdagavond, onze clubavond, en nu ook op woensdagavond of vrijdagavond. En er zijn nog meer ideeën in de maak!

Voor dinsdag 31 maart “One Night in Bangkok” waren twee toernooien voorbereid voor twee groepen. Chess.com heeft helaas het toernooi voor groep 2 verwijderd. Waarom is niet duidelijk gemaakt.

Maar we gaan zeker door met twee groepen en plannen deze twee toernooien nu op verschillende avonden. Svp verzamelen om 20:00 uur. De partijen zullen starten om 20:15.

 1. Groep 1 speelt op dinsdagavond 7 april in het “3-Torens Finally Tuesday Event”.
  10 min + 1 sec per persoon per partij. Arena indeling. Alle ratings.
  Linkje: https://www.chess.com/live#r=179830 dinsdagavond 7 april om 20:00
 2. Groep 2 speelt op woensdagavond 8 april in het “3-Torens Wednesday Forever Tournament”.
  20 min per persoon per partij. Arena indeling. Rapid rating tot max 1400.
  Linkje: https://www.chess.com/live#r=180370 woensdagavond 8 april om 20:00; Rapid rating tot max 1400!!

De links naar de toernooien zullen ‘s morgens op de dag van het toernooi worden aangemaakt. De links zullen worden gedeeld in de email en in de 3-Torens groep op Chess.com.

Nu ook voor groep 2, veel plezier allemaal!

Jan S, Gio en Martin

=====

Als je ook mee witl doen dan kan dat. De groep 3-Torens op chess.com is er voor iedereen in Lansingerland die schaken leuk vindt. Om mee te doen heb je nodig:

 • een gratis account op chess.com | dit kun je aanmaken op chess.com
 • deelname aan de groep 3-Torens op chess.com | stuur hiervoor een email naar post@3-torens.nl met je accountnaam. Dan krijg je op chess.com in je berichten een uitnodiging voor de groep 3-Torens. Meteen nadat je die accepteert ben je bij de 3-Torens groep op chess.com
 •  deelname aan het toernooi | Ga naar de toernooi pagina en klik op meedoen. Je komt op de toernooipagina door te klikken op de link van het toernooi die wordt gedeeld in de notities van de 3-Torens op Chess.com en je krijgt de link ook toegestuurd in een email.

Reacties gesloten.