Mooi spel op gezellig Klim Op toernooi

Het Klim Op toernooi was ouderwets gezellig. En met 4 spelers van 3-Torens waren we erbij. In de groep tot en met 8 jaar speelde Dylan een goed toernooi. Lange tijd nam hij het op tegen geduchte tegenstanders op de hoge borden. En hij wist met een mooie 5 uit 8 score te eindigen op de 12e plaats. Je kunt goed zien dat Dylan sterker gaat spelen. De internet lessen van Hans helpen hem goed daarbij!

IMG_0146
Dylan peelt een prima toernooi

In de groep tm 10 jaar speelden Kasper, Daan D en Jeroen mee. Zij hebben het goed gedaan in deze sterk bezette groep. Er speelden veel kinderen van Klim Op zelf mee. En dat betekent altijd spel van het hoogste niveau met vaak tegenstanders die ook nationaal hun partijtje goed meeblazen. En in deze groep wisten Kasper, Daan en Jeroen beslag te leggen op de 12e, 13e en 14e plaats. Absoluut een mooi resultaat!

 

IMG_0140
Kasper in opperste concentratie
IMG_0138
Daan aan zet

Allemaal sterk gespeeld. Zeker ook van Jeroen, die elk toernooi beter gaat spelen. Jeroen en jeugdleider Martin zijn ook nog even gaan kijken bij de elektronische schaakborden. Die voelen zelf wat er wordt gespeeld en geven dat door aan een computer. En die computer stuurt dat door naar internet zodat iedereen over de hele wereld kan meekijken met de partijen. Van de groep tm 12 en van de groep tm 10 speelden bord 1 en bord 2 op zulke elektronische borden. En in de bibliotheek konden de ouders ook meekijken op een groot scherm. Fantastisch om te zien en heel mooi als je op zo’n bord mag spelen! Misschien gaat dat nog wel eens lukken in een ander toernooi!

 

IMG_0144
WP_20141220_004

Buiten de wedstrijden om kon je ook nog naar films kijken in het videolokaal. En er waren allerlei lekkere dingen te koop, tot en met oliebollen toe!

Aan het einde van de dag kreeg iedereen een leuke standaard mee als aandenken aan een geslaagd toernooi!

Lees ook de verslagen op de site van Klim Op en op de site van de RSB!

 

[rev_slider KlimOp2014]

Reacties gesloten.