Kijk snel naar je nieuwe KNSB (Jeugd)Rating

Reikhalzend wordt er naar uitgekeken. Ben ik gegroeid? Of moest het deze keer ietsje minder zijn? Dit zijn de belangrijke vragen voor elke schaker. Een schaker leeft met zijn rating. Met ontzag wordt er opgekeken naar andere schakers die een 200 of 300 punten hogere rating hebben, dan ben je wat! En je neemt je vast voor om ook op die rating te komen. En het mooie is, als je net begint met schaken of als je jeugdschaker bent, dan kan dat zeker ook gaan lukken! Dit zijn ze ze dan, de officiële KNSB ratingslijsten voor 3-Torens:


 

De KNSB Ratings voor volwassenen

Bij de volwassenen zien we een mooie stijging voor Bert en Léon die hun puntjes vooral buiten de deur hebben binnen gehaald en ervoor gezorgd hebben dat deze niet meteen weer binnen de deur werden afgepakt. Andere stijgers zijn Martin, Arjen, Egbert en niet te vergeten ook Patrick. Patrick schaakt nog niet zo heel lang en gaat elke keer vooruit. Pas maar op! Als je Patrick onderschat kan je dat makkelijk punten gaan kosten! En …

 

Jaysen Boedhram, gefeliciteerd!!

Je bent de grootste stijger en komt met een plus van maar liefst 70 punten comfortabel boven de 1000! Fantastisch!

De KNSB Jeugdratings

Bij de jeugd tellen alleen de toernooien die je extern speelt mee voor de KNSB Jeugdrating. Dat geldt trouwens niet voor alle toernooien, want de toernooileiding moet de resultaten dan wel doorgegeven hebben aan de KNSB. Gemiddeld is er een goed resultaat gehaald dit kwartaal, met een paar opvallende stijgers. Wat dacht je van een stijging van 69 punten voor Jaysen? En Kasper heeft ook een geweldig kwartaal met een plus van 65!!
Maar het meest gestegen, met een ongelooflijk mooie +85 is:

 

Dylan Achuthan, goed gedaan!

Met een KNSB Jeugdrating van 308 begint het steeds mooier te worden. Het blijft een feit, hoe beter je het spel kunt spelen, hoe mooier het schaken wordt!

Reacties gesloten.