Help Marijn mee te spelen op het Europees kampioenschap!

Aan alle volwassenen en jeugd.

Hij is begonnen bij de jeugd van 3-Torens. Heeft razendsnel stap 1, 2 en 3 gehaald en als klap op de vuurpijl stap 4 en 5 tegelijk in één keer. Zoiets doe je niet zo maar. Het gaat natuurlijk over Marijn den Hartog.

 

MdHMarijn als jeugdlid van 3-Torens

Van 3-Torens jeugdkampioen heeft hij het gebracht tot de nationale top. En nu is hij geplaatst voor het Europees kampioenschap in september! Marijn speelt intussen bij clubs die op nationaal niveau schaken in de Meesterklasse. En we dragen hem allemaal een warm hart toe.

Om te kunnen schaken op het Europees kampioenschap is geld nodig. De KNSB kan hier niet helpen omdat het maar een kleine sportbond is. Het komt dus puur op sponsoring en giften aan. Vanuit 3-Torens vragen we daarom iedereen om Marijn een beetje of een boel te helpen. Hieronder het verzoek in zijn eigen woorden:


 

Beste schaakvrienden ,

Ruim een maand geleden werd ik gedeelde 1e bij  de NK jeugd categorie B ( jonger dan 17 jaar). Ik mag daarom  van 20 september t/m 1 oktober 2015  deelnemen aan  het Europees kampioenschap schaken U16 in Porec Kroatië .

Dit lijkt me een geweldige uitdaging. Willen jullie mij helpen dit waar te maken?

Alvast mijn grote dank

Marijn den Hartog

Bergschenhoek

NL38ABNA0561295905

Reacties gesloten.