Doe ook mee met het RSB Grand Prix OCJK 2014 op maandag 29 december!

Beste Jeugdleden,

aanstaande maandag 29 december wordt het tweede RSB Grand Prix gespeeld in Capelle ad IJssel. Schaakvereniging CSV organiseert dit toernooi in Buurthuis “de Wel” Bongerd 2A in Capelle ad IJssel. Dat is bijna naast de Klim Op school waar het Klim Op toernooi gehouden is.

Het toernooi is georganiseerd volgens de succesvolle RSB Grand Prix opzet met groepen van 8 spelers op sterkte en in elke groep zijn er veel prijzen te winnen! Het toernooi is ‘s middags. Je wordt uiterlijk 12:45 verwacht en het is rond 17:00 afgelopen. Het kost 5 Euro.

Als je wilt mee doen meld je dan snel aan bij de organisatie van het toernooi zelf. Dat kan via een emailtje naar OCJK@live.nl. Je wordt gevraagd om je Bondsnummer, geboortejaar, Rating, Stap en club te vermelden. Als je dat allemaal niet weet geeft het niet. Stuur dan eerst een email aan post@3-torens.nl. Dan komt je naam ook op de website van 3-Torens te staan en krijg je een emailtje met wie er van 3-Torens allemaal meespelen. Handig om af te spreken om er samen met de auto heen te gaan.

GDE Fout: Fout met ophalen van bestand - schakel indien nodig foutcontrole uit (404:Not Found)

Reacties gesloten.