3-Torens jeugdteams doen goede zaken in Voorburg in de Groene Hart Jeugdcup

Vrijdag 31 januari was de vierde speelweek in De Ron de Jong Groene Hart Cup. Beide teams van 3-Torens waren te gast bij Schaakvereniging Voorburg. Voor ons niet ver weg. Het speellokaal was in een wijkcentrum naast een sporthal en de zaal was gezellig vol. Voor de meegereisde ouders was er plek in de kantine van de sporthal. De koffie was er goed, maar daar kon je niet zien hoe er gestreden werd op de borden. En een strijd, dat was het!

3-Torens 1, met Raul, Luuk, Chayenna, Mihai en Florian begon goed door in de eerste ronde met 4-0 te winnen. En ook in de volgende rondes werden er mooie punten behaald. In de eindstand kun je zien dat dat de tweede plek in de poule opleverde. Goed gedaan, en ook de volgende ronde mag 3-Torens 1 in de 4e klasse aantreden!

3-Torens 2 ging ook voortvarend van start, door in de eerste ronde met 3-1 te winnen. En in de tweede ronde werd het weer 3-1. Hartstikke goed. De klap op de vuurpijl kwam in de derde en laatste ronde met een regelrechte 4-0 winst! Fantastisch. Kampioen in de poule en de volgende speelweek promoveert 3-Torens 2 naar de 4e klasse!

Misschien krijgen we de volgende speelweek nu wel een supermatch tussen 3-Torens 1 en 3-Torens 2!

Reacties gesloten.