RSB Grand Prix – Ideko Jeugdschaaktoernooi

Leon, Thijmen, Aron, Jeroen, Joeri, Kasper, Daan D en Daan S,  spelen al mee, dus je kunt samen met iemand anders in de auto naar Papendrecht!

Zaterdag 6 december is het RSB Grand Prix Ideko Jeugdschaaktoernooi in Papendrecht. Als je denkt dat je alle mooie kado’s al hebt gekregen dan wordt je misschien verrast. Want in Papendrecht hebben de Pieten heel veel bekers achtergelaten. Die kun je winnen. Maar er moet wel eerst voor geschaakt worden!  Dat gebeurt met de nieuwe opzet van de RSB Grand Prix. Het mooie daarvan is dat je ook bekers kunt winnen als je net begint met schaken. Want je wordt op speelsterkte ingedeeld in kleine groepjes van ongeveer 8 spelers en in elk groepje zijn er 3 bekers te winnen!

Je kunt je aanmelden bij de organisatie van het toernooi (zie hieronder voor alle gegevens).
Het vervoer is op eigen gelegenheid. Als er meerdere spelers van 3-Torens naar het toernooi gaan dan kan het vervoer gecombineerd worden, dus zeg het even tegen de jeugdleiders op maandagavond of stuur een email aan post@3-torens.nl als je meedoet! Ook spelers die nog niet zo lang schaken wordt aangeraden om mee te doen!

Dit is de link naar de website.
En het bericht staat ook in onze agenda:

GDE Fout: Fout met ophalen van bestand - schakel indien nodig foutcontrole uit (404:Not Found)

Reacties gesloten.