De Website is vernieuwd!

De website is in een nieuw jasje gestoken. Dat is misschien wel even wennen maar hopelijk vinden jullie het mooi. Het is nog niet af! Heel graag horen we van jullie via post@3-torens.nl wat je ervan vindt. Naar alle opmerkingen en tips wordt gekeken en als het even kan nemen we het mee!

“We?”; vraag je misschien. Jazeker want met de vernieuwde site kunnen alle leden zelf berichten plaatsen. Deze berichten komen dan direct op de site en op de hoofdpagina. De webmaster hoeft daarvoor geen linkjes meer op de oude “home page” te zetten. Iedereen van 3-Torens kan meteen lezen wat er allemaal gebeurt! Neem contact op met de webmaster als je wilt weten hoe het werkt en hoe je zelf ook berichten kunt plaatsen.

Met Twitter kun je zelfs nog sneller het nieuws met elkaar delen. Want daarvoor hoef je alleen maar je tweet te typen in de twitter regel op de site. Vooral als het spannend wordt tijdens onze wedstrijden en toernooien. The thuisfront kan zo alles op de voet volgen.

En de site is nu ook goed te zien op je mobiel. Want de site tovert zichzelf gewoon om in een “app”! 3-Torens volgen gaat nu dus ook prima op je smartphone of tablet. Niet alleen twitter, maar alle menu’s, pagina’s, foto’s, berichten en video’s komen er goed uit te zien! Een aantal pagina’s zullen nog worden aangepast zodat dit voor de hele site gaat gelden.

artistic-miscellaneous-digital-art-chess-wallpaper

Alles werkt nu “in de cloud”. Gelukkig maar, want de bron van de oude website stond nog op de XP-machine van de webmaster en de software voor het maken van de website was nog uit de tijd van de batavieren

Allemaal veel plezier met de vernieuwde site!

Reacties gesloten.